VVS firma – VVS Installatør – VVS Arbejde på hele Fyn

Vi har VVS i Centrum

Når man skal have lavet vvs arbejde i sit hus eller virksomhed, er der mange vigtige faktorer der spiller ind for at byggeriet bliver lavet efter de krav der er nedsat. F.eks. er det vigtigt at vælge det rigtige blandingsbatteri som er VA godkendt og CE mærket.

Når du vælger at bruge Centrum VVS ApS til dit næste vvs projekt, er du sikker på, at de produkter du får sat op, overholder alle de regler der er for vvs produkter.

Når man vælger at købe og få opsat sine vvs produkter igennem Centrum VVS ApS i Odense på Fyn, er der selvfølgelig også den lovpligtige garanti, som også gør, at du som forbruger er sikret, hvis der mod forventning måtte komme en utæthed på produktet.
Vi sørger altid for, at holde os ajourført med de nyeste ting på vvs markedet, og kan derfor også altid rådgive omkring de nyeste vvs produkter.

Hos Centrum VVS i Odense, udfører vi alle former for vvs arbejde. Firmaet har eksisteret siden 1990 og ledes i dag af Ulrik Andersen. Vi har altså mere end 20 års erfaring indenfor vvs arbejde, og kan derfor også give dig den bedste rådgivning, hvad enten du skal have opsat nyt oliefyr, installeret gulvvarme eller andet vvs arbejde.

Vi sætter en ære i at levere god rådgivning og service, til de bedste priser. Vi udfører vvs arbejde på hele Fyn.

Kontakt Centrum VVS ApS for et godt tilbud på dit næste vvs arbejde. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Centrum VVS

Frølichsvej 31, 5230 Odense M

CVR. Nr. 27641822

Alle dage: 7.00 – 22.00