Centrum VVS fører drømme til virkelighed

Tilbygning – Renovering

Ny Tilbygning på Fyn

Går du og drømmer om en større stue, et værksted eller et nyt badeværelse? Er børnene ved at vokse ud af huset eller står du og mangler et ekstra børneværelse? Så kan en tilbygning være et godt og billigt alternativ til en flytning.

Hos Centrum VVS i Odense på Fyn, er tilbygninger et af vores specialer og vi ligger stor vægt på både kvalitet og udseende. Vi formår altid at holde den eksisterende byggestil, så dit hjem fremstår lige så smukt som før tilbygningen.

Der er mange muligheder for at renoverer sit hus, så det bedre passer til familiens behov. Dette kan eksempelvis gøres som:

  • Tilbygning af badeværelse
  • Udvidelse af køkken
  • Udvidelse af badeværelse
  • Tilbygning af værksted / arbejdsrum

Når der indhentes tilbud på en ny tilbygning hos Centrum VVS i Odense på Fyn, er kundens ønsker altid i højsæde. Vi laver vvs arbejdet, og kontakter vores samarbejdspartnere omkring et samlet tilbud på resten af byggeriet.

Inden du beslutter dig for at tilføre huset den tilbygning som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Her hjælper vi dig også gerne. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte Centrum VVS i Odense på Fyn.

Fortæl os om dine drømme for tilbygningen og lad os sammen skabe lidt ekstra rum for familien, hobbyen eller arbejdet.

* Tilbygninger i Odense til den rigtige pris *

Tilbygninger til erhverv
Skal du udvide virksomheden eller mangler du ekstra kontorplads? Med vores ekspertise i tilbygninger får du en totalløsning, som er investeringen værd. Vi ligger stor vægt på kvaliteten af jeres virksomheds nye tilbygning og vi benytter kun de bedste materialer og dygtigste fagfolk til opgaven.

Vi viser hensyn under tilbygningen
Vi bestræber os på, at tilbygningen til dit hjem eller din virksomhed skal være så lidt til gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støv generne. Derudover er det for os en selvfølge, at man rydder op efter sig når tilbygningen er færdiggjort. Alt dette er vigtigt for, at du skal være tilfreds både under og efter opførelsen af din nye tilbygning.

Med Centrum VVS som byggepartner, kan du følge din nye tilbygning skyde i vejret med ro i sindet og med styr på tingene. Så bevarer du din gode nattesøvn og undgår at sprænge dit byggebudget.

Med et godt tilbud fra Centrum VVS i Odense på Fyn, ved du helt nøjagtigt hvor meget din nye tilbygning vil koste dig. Hos os er der ingen slinger i valsen og vi præsterer som en selvfølge altid godt gammeldags håndværk og dansk kvalitetsarbejde til tiden.

Kontakt Centrum VVS i Odense for et godt tilbud på en ny tilbygning. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Centrum VVS

Frølichsvej 31, 5230 Odense M

CVR. Nr. 27641822

Alle dage: 7.00 – 22.00