Centrum VVS har expertise med

Salg af gasfyr – Service af gasfyr

Hos Centrum VVS ApS i Odense på Fyn, servicerer vi gasfyr for en stor kreds af kunder på hele Fyn. Vi har mange års erfaring i at lave downloadfejlfinding på gasfyr ligesom vi også både sælger, servicerer og reparere gasfyr på hele Fyn.

For at udnytte et gasfyr mest optimalt er det vigtigt, at det altid er serviceret korrekt. Vi ligger selvfølgelig altid inde med netop den viden og det værktøj, der skal til for, at du altid får det bedste udbytte ud af dit gasfyr.

Har du, eller overvejer du at skifte til gasfyr?
Der er flere grunde til at det kan betale sig at skifte til et gasfyr. Nedenfor har vi forsøgt at fortælle lidt om de forskellige fordele der er ved at bruge gasfyr til opvarmning.

Store økonomiske besparelser ved gasfyr
Der kan være store fordele at hente, ved at skifte sin gamle opvarmningskilde ud med et moderne gasfyr. De fleste fordele vil typisk være på den økonomiske bane hvilket, for rigtig mange, også er den vigtigste.

Opvarmning med gasfyr kan, ifølge beregninger foretaget af Dong Energy og Dansk Gasteknisk Center, være op til 50 % billigere end med traditionel opvarmning med f.eks. olie eller elektricitet.

Miljøvenlig opvarmning med gasfyr
Udover de økonomiske besparelse ved et gasfyr kommer også, at opvarmning med gasfyr er væsentligt mere skånsomt over for miljøet end mange andre opvarmningstyper. Ved udskiftning af et gammelt oliefyr til et moderne gasfyr, nedsættes udledningen af CO2 drastisk.

Det er derfor ikke kun det økonomiske aspekt, der spiller en rolle hvis valget falder på et nyt gasfyr, men i høj grad også miljøbevidstheden. Alle i Danmark kan være med til at bidrage til et bedre miljø og et mindre CO2 udslip samtidig med, at der også er en del penge at spare på et gasfyr.

Hvilket gasfyr skal jeg vælge?
Der findes mange forskellige typer af gasfyr, og hvis man skal opnå den højeste økonomiske besparelse, afhænger det i høj grad af, hvilken løsning af gasfyr der vælges. Det mest populære gasfyr på markedet er det såkaldte kondenserende gasfyr. Med et kondenseret gasfyr opnås en nytteværdi på helt op til 95 – 100 %. Et kondenserende gasfyr koster mere end et traditionelt gasfyr, men det kan også hurtigt tjenes hjem igen på de opnåede energibesparelser.

Energimærkning af gasfyr
Dong Energy har sammen med bl.a. Dansk Gasteknisk Center udviklet et energimærknings system for de forskellige gasfyr på markedet. De gasfyr Distribution-sikkerhed-miljoesom har lavest gasforbrug tildeles en energimærkning A. Ligeledes tildeles de gasfyr, som har det højeste forbrug af gas, en energimærkning G.

Hos Centrum VVS i Odense på Fyn, lægger vi stor vægt på rådgivning af vores kunder, så de på den måde altid kan træffe det rette valg til netop deres hus, når valget f.eks. er faldet på investering i et nyt gasfyr. Vores ansatte har været hos os igennem mange år og har derfor altid erfaring med diverse opgaver indenfor salg, rådgivning og servicering af gasfyr på hele Fyn.

Kontakt Centrum VVS i Odense på Fyn, for et godt tilbud på et nyt gasfyr, eller servicering af dit nuværende gasfyr. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Centrum VVS

Frølichsvej 31, 5230 Odense M

CVR. Nr. 27641822

Alle dage: 7.00 – 22.00