Centrum VVS klarer opgaven fra start til slut

Badeværelse renovering – Opsætning af nyt badeværelse

Påtænker i at renovere eller istandsætte jeres badeværelse? Eller måske overvejer i at lave et helt nyt badeværelse? Lige meget hvad i vælger, så står vi hos Centrum VVS i Odense på Fyn, klar til at hjælpe jer på vej. Vi er specialister i badeværelser. Vi kan både renovere det gamle badeværelse og få det bedste ud af det, eller vi kan hjælpe dig til et helt nyt badeværelse. Vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse.

 

Vi har mere end 40 års erfaring med badeværelser. Vores professionelle personale er godt klar over at badeværelset er et af de mest personlige rum. Derfor står vi gerne til rådighed med diverse inspiration og hjælp til de svære valg der måtte opstå i beslutningsprocessen. Vi kan også rådgive dig om, hvordan du får et funktionelt badeværelse.

Badeværelse renovering
Centrum VVS i Odense på Fyn, har mange års erfaring med alle de mureropgaver, der hører til at istandsætte et badeværelse. Vi kan opsætte nye armaturer i hele badeværelset, for at få det til at fremstå ny renoveret. Vi kan også ligge varme i gulvet eller skifte dit toilet til et nyt.

Ingen badeværelses opgave er for stor eller for lille til os. Vi har erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelser. Det giver dig tryghed for at vi mestrer den korrekte udførelse af selv svære detaljer i byggearbejdet.

Vi rydder op efter os!
Når du får lavet badeværelse af Centrum VVS i Odense på Fyn, kan du være sikker på, at vi rydder op efter os.

Specialister i badeværelser
Vi har specialiseret os i renovering og ombygning af badeværelser i Odense området, men vi kører også gerne på resten af Fyn. Udover at levere et solidt håndværksmæssigt resultat, rådgiver vi dig også gerne om materialer og indretning af dit nye badeværelse. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse.

Kontakt Centrum VVS i Odense for mere information om nyt badeværelse. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Kontakt

Centrum VVS

Frølichsvej 31, 5230 Odense M

CVR. Nr. 27641822

Alle dage: 7.00 – 22.00